Ieško namų

Telefono numeris 8 648 81168
Pašto adresas info@auau.lt

                                                                    
  Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius
Sostinės vadinamuose gyvūnų globos namuose kasmet iš 5 tūkstančių išmestų į gatvę, po to sugautų, priduotų pačių šeimininkų ir kitaip ten patekusių jaunų, sveikų gyvūnų, 90 proc. yra sunaikinama. Vidutiniškai kasdien po labai trumpo 14 d. vadinamo karantinavimo laikotarpio vizgindami uodegas, bandydami gerintis, laižydami budelio rankas arba nuleidę galvas iš narvų į eutanazijos patalpą yra palydimi 20 sveikų gyvūnų.

     Mes siekiame Juos išgelbėti ir surasti Jiems naujus namus, tam kad galėtų džiaugtis pilnaverčiu gyvenimu ir  jaukių namų šiluma.  Jeigu turite noro ir galite Jiems pagelbėti, bet neturite laiko būti savanoriais arba tiesiog nežinote kaip skirti savo nors ir nedidelę, bet gyvūnams svarbią auką, tai galite atlikti pasinaudoję www.aukok.lt-aukojimo internetu svetaine, kuri suteikia galimybę privatiems asmenims ir įmonėms aukoti patogiau siekiant išgebėti gyvūnus nuo mirties.

   Jokios suaukotos lėšos niekaip neatitenka www.auau.lt. visos aukojamos lėšos atitenka Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriui. Nepelno siekianti organizacija, savo veiklą vykdanti tik iš žmonių ir organizacijų paaukotų lėšų.

      Paspauskite ant judančio paveikslėlio ir Jūs busite nukreipti į www.aukok.lt aukojimo internetu svetainę kur savo auką galėsite pervesti tiesiogiai Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriui. Visa detalesnė informacija pateikiama paspaudus judantį paveikslėlį.

 


        Per vienerių metų laikotarpį Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriaus nariai, gyvybės vagonėlių savanoriai nuo mirtinos injekcijos išgelbėjo, perimdami iš vadinamų Vilniaus gyvūnų globos namų (sanitarinės karantinavimo tarnybos) 607 keturkojus. Kviečiame ir Jūs padėti katinėlių ir šunelių akyse ižiebti vilties ir meilės žmogui ugnelės, kurios pakeistų tose akyse gyvenusį liūdesį, skausmą, mirties baimės šešėlį. Suteikime antrą šansą į gyvenimą silpnesniems už mus.

        Norintiems priglausti ar pasiimti šiuos meilius, sveikus gyvūnus į savo šeimą ir suteikti Jiems antrą šansą. Kviečiame pasižiūrėti į dovanojamus gyvūnus. Juk kiekvienas turi galimybę turėti gyvenime antra šansą. 

Telefonas