• Bosch Active 15 kg padidinto aktyvumo suaugusiems šunims x2vnt • Sausas šunų maistas • Prekės šunims

Telefono numeris 8 648 81168
Pašto adresas info@auau.lt

Prekės šunims / Sausas šunų maistas

Bosch Active 15 kg padidinto aktyvumo suaugusiems šunims x2vnt
Bosch Active 15 kg padidinto aktyvumo suaugusiems šunims x2vnt
Matavimo vienetas 1 vnt.
Išparduota

   Aprašymas  
Bosch Active – pašaras, skirtas suaugusiems, padidinto aktyvumo šunims. 
((High Premium Concept linija). Sutrumpintai – HPC linija).
Šis pašaras skirtas visiems padidinto aktyvumo, suaugusiems šunims. bosch Active idealiai tinka šunims, kuriems reikia daugiau energijos optimaliai palaikyti ištvermę ir veiklos produktyvumą (pvz.: vykdantys apsaugą, sportuojantys šunys). bosch Active taip pat tinkamas ir rekomenduojamas šunims gyvenantiems lauke šaltuoju metų laiku. bosch Active sudėtyje yra daug šviežios paukštienos (min. 25%), kuri yra aukštos kokybės baltymų šaltinis. Pagamintas be kviečių ar gliuteną turinčių grūdų. “Immune complex” sistema (ištobulinta veterinarų), kurią sudaro mananai ir gliukanai  stiprina šuns imunitetą. Midijų ekstraktai stiprina kremzles ir sąnarius.

Sudėtis: šviežia paukštiena (25%), miežiai, kukurūzai, paukštienos mėsos miltai, soros, gyvuliniai riebalai, mėsos miltai, džiovintas burokėlių minkštimas (be cukraus), mėsos hidrolizatas, sėmenys, žuvų miltai, žirniai, žuvų taukai, sausos mielės (0,1 % mananooligosacharidų, 0,06 %  beta-gliukanų), natrio chloridas, midijų kriauklių mėsos miltai (min.0,1%), kalio chloridas, cikorijos milteliai.
Sudėtinės dalys: žali baltymai 25,0%, žali riebalai 16,0%.


Rekomenduojama pašarą laikyti sausoje, tamsioje, vėsioje vietoje. Pašaro galiojimo laikas ir partijos numeris – nurodytas ant pakuotės.
Active – pašaras gali būti sušeriamas sausas arba sudrėkintas vandeniu. Nepamirškite visada paduoti šviežio vandens. Produktą  rekomenduojama vartoti tik tada,kai šuns aktyvumas, t.y. jo fizinis krūvis ne mažesnis kaip 6-8 val. per savaitę.Pvz.,po 2-3 val.kas antrą savaitės dieną jis gauna fizinį krūvį.Taip pat rekomenduojama šį pašarą šerti šaltu metų laiku, ne vyresniems nei 8 metų šunims, nuolat gyvenantiems lauke.
Jei  Jūs  iki  šiol nešėrėte „bosch“ firmos  pašarais savo augintinio ir norite pradėti šerti Active, prašytume vengti greito pašaro keitimo. Pereikite prie jo pamažu, per 3-5 dienas.
Energetinė vertė: 3.910 kcal / 1kg. 
Gamintojas: bosch-Tiernahrung GmbH. Vokietija.

Su daug šviežios paukštienos (min. 25%);
Midijų ekstraktai sąnariams ir kremzlėms;
Sudėtyje yra mananų ir gliukanų, stabilizuojančių žarnyno florą ir imuninę sistemą;
Padidintas kaloringumas aktyviai gyvenantiems arba dirbantiems šunims.
IMMUNE COMPLEX: Į mūsų „Immune complex“ sistemos sudėtį pridėtos tam tikros „saccharomyces cervisiae“ rūšies mielės, dar žinomos kaip „alaus mielės“. Ši mielių rūšis turi ypač daug mananų ir gliukanų. Tai gi, mūsų „Immune complex“ sistema ne tik palankiai veikia žarnyno florą, bet ir stiprina visą šuns imunitetą bendrai.  
BE KVIEČIŲ: Šiame pašare nėra naudojami kviečiai, todėl jis yra ypač tinkamas šunims, kurie netoleruoja kviečių. Mes naudojame lengvai virškinamų angliavandenių derinius mūsų receptuose.
SU ŠVIEŽIA PAUKŠTIENA (aukštos kokybės baltymai): Šviežia paukštiena yra labai lengvai įsisavinamas ir maistingas baltymų šaltinis. Mes užtikriname, kad tiekiant šviežią paukštieną pirmiausia yra naudojami regioniniai ingredientai. Šviežia paukštiena padaro šį mūsų pašarą lengvai įsisavinamą su dideliu panaudojamos veiklai energijos kiekiu.


  Kita informacija  

1 kg. kaina: 2.50 €
Gamintojas:BOSCH






Prekių paieška

Prisijungimas
Prisijungimo vardas:
   
Slaptažodis:
   


Naujas vartotojas? Registruokitės
Pamiršote savo slaptažodį?

Prekių krepšelis
Prekių krepšelis tuščias.
Išsirinkę prekę, spauskite mygtuką „Įdėti i krepšelį“

Pristatymas
Pristatome visoje Lietuvoje.
Pristatymas nemokamas perkant virš 28.96 Eur / 100 Lt. plačiau

Atsiskaitymo būdai
• Banko pavedimu. Prekes išsiųsime gavę patvirtinimą iš banko.
• Grynais, pristačius prekes Vilniaus mieste arba atsiimant iš prekių atsiėmimo punkto adresu R.Jankausko 6D, Vilnius.


Stebėk mūsų nuolaidas facebook'e


Telefonas