• Arden Grange Adult Dog Pork &Rice su kliauliena ir ryžiais 2 kg. • Sausas šunų maistas • Prekės šunims

Telefono numeris 8 648 81168
Pašto adresas info@auau.lt

Prekės šunims / Sausas šunų maistas

Arden Grange Adult Dog Pork &Rice su kliauliena ir ryžiais 2 kg.
Arden Grange Adult Dog Pork &Rice su kliauliena ir ryžiais 2 kg.
Matavimo vienetas 1 vnt.
Išparduota

   Aprašymas  
Arden Grange Adult Pork &Rice
Superpremium maistas alergiškiems šunims su kiauliena ir ryžiais. Idealiai tinkantis mažų ir vidutinių veislių suaugusiems šunims su jautria virškinimo sistema ar problematiškesne oda, alergiškiems arba netoleruojantiems vištienos, kiaušinių ir kukurūzų.

ARDEN GRANGE Pork and Rice – tai pilnavertis sausas maistas, idealiai tinkantis mažų ir vidutinių veislių suaugusiems šunims su jautria virškinimo sistema ar problematiškesne oda, alergiškiems arba netoleruojantiems vištienos, kiaušinių ir kukurūzų, kuriems reikia skanaus ir gerai virškinamo alternatyvaus baltymų šaltinio.
  • Maistas tinka ir didelių veislių šunims, kurie mėgsta smulkesnes granules.
  • Pagrindinis baltymų šaltinis yra kiauliena – lengvai virškinamas ir užtikrinantis visas organizmo funkcijas produktas, puikus mitybinių baltymų ir natūralaus cinko, seleno bei B grupės vitaminų šaltinis.
  • Maiste visiškai nėra javų ir grūdų, dėl to Arden Grange Sensitive visų veislių šunims suteikia visiškai natūralią pilnavertę mitybą.
  • Superpremium klasės maistas – sudėtyje nėra gyvūninių darinių ir šalutinių produktų.
 
Arden Grange sudaro išsami paletė mitybiškai pilnaverčių ėdesių šunims ir katėms. Visų maistų sudėtį sudarė žinomi mitybos specialistai pagal griežtus standartus, užtikrinančius optimalią Jūsų šuns ar katės mitybą.
Visuose Arden Grange produktuose pagrindinis baltymų šaltinis yra šviežia vištiena, A klasės dehidruota vištiena, šviežia lašiša, dehidruota ėriena arba kiauliena. Nė vienoje formulėje nerasite kviečių, jautienos, sojos ir pieno produktų.
Maistai papildyti prebiotikais MOS ir FOS, kurie skatina "gerųjų" žarnyno bakterijų dauginimąsi ir tokiu būdu slopinama kenksmingų bakterijų veikla žarnyne.
Visi Arden Grange ėdesiai gaminami nenaudojant dirbtinių dažiklių, kvapų ir konservantų, kaip konservuojančios medžiagos yra pasitelkiami natūralūs tokoferoliai bei rozmarino ekstraktas.
Arden Grange garantuoja, kad jų firma niekada nerėmė ir nerems jokių agresyvių tyrimų projektų, susijusių su gaminamais ar kuriamais AG maistais. Taip pat jie nedalyvaus jokiuose renginiuose, kurie gali būti kenksmingi ar žalingi gyvūnams. Ši politika nuo šiol aiškiai išreiškiama “Not tested on animals” ženklu, spausdinamu ant kiekvienos maisto pakuotės.

Sudėtis: kiauliena (25% kiaulienos mėsos miltų, 19% šviežios kiaulienos), ryžiai (26 %), saldžiosios bulvės, vištienos riebalai*, burokų minkštimas, virškinti kiaulienos baltymai, linų sėmenys, žuvų taukai, prebiotikai FOS bei MOS, jukos ekstraktas, gliukozaminas, MSM, chondroitinas, nukleotidai.
* - konservuoti tokoferolių mišiniu ir rozmarinų ekstraktu.

1 kg yra: 5 % baltymų, 16 % riebalų, 2,5 % ląstelienos, 9,5 % pelenų, 8 % drėgmės, 3,34 % omega-6, 0,72 % omega-3, 18000 TV vit. A, 1300 TV vit. D3, 126 TV vit. E, 250 mg amino rūgšties hidrato cinko chelato, 125 mg geležies sulfato monohidrato, 208 mg cinko sulfato monohidrato, 87 mg mangano sulfato monohidrato, 25 mg amino rūgšties hidrato vario chelato, 21 mg amino rūgšties hidrato geležies chelato, 30 mg vario sulfato pentahidrato, 1,8 mg bevandenio kalcio jodato, 0,5mg natrio selenato, antioksidantų (rozmarino ir tokoferoliais praturtintų ekstraktų).


  Kita informacija  

1 kg. kaina: 6.43 €
Gamintojas:ARDEN GRANGE






Prekių paieška

Prisijungimas
Prisijungimo vardas:
   
Slaptažodis:
   


Naujas vartotojas? Registruokitės
Pamiršote savo slaptažodį?

Prekių krepšelis
Prekių krepšelis tuščias.
Išsirinkę prekę, spauskite mygtuką „Įdėti i krepšelį“

Pristatymas
Pristatome visoje Lietuvoje.
Pristatymas nemokamas perkant virš 28.96 Eur / 100 Lt. plačiau

Atsiskaitymo būdai
• Banko pavedimu. Prekes išsiųsime gavę patvirtinimą iš banko.
• Grynais, pristačius prekes Vilniaus mieste arba atsiimant iš prekių atsiėmimo punkto adresu R.Jankausko 6D, Vilnius.


Stebėk mūsų nuolaidas facebook'e


Telefonas