• ReQual Technique–BIOVIT-OIL aliejus restruktūzuojantis kailį, maitina ir apsaugo plauką 500 ml. • Kailio priežiūra • Priežiūros priemonės • Prekės katėms

Telefono numeris 8 648 81168
Pašto adresas info@auau.lt

Prekės katėms / Priežiūros priemonės / Kailio priežiūra

ReQual Technique–BIOVIT-OIL aliejus restruktūzuojantis kailį, maitina ir apsaugo plauką 500 ml.
ReQual Technique–BIOVIT-OIL aliejus restruktūzuojantis kailį, maitina ir apsaugo plauką 500 ml.
Matavimo vienetas 1 vnt.
Išparduota

   Aprašymas  
  • ReQual Technique–BIOVIT-OIL aliejus restruktūzuojantis kailį, maitina ir apsaugo plauką 500 ml.

  • Restruktūrizuojanti ir apsauganti priežiūra

 

Savybės: maitina, sudėtyje yra proteinų.

 

Poveikis:

  • Profesionalus kailio paruošimas su stipriu atkuriančiu poveikiu. Veikia dėka specialios sudėties parinktų aliejų, kurie yra būtini keratino balanso palaikymui odoje. Efektas jaučiamas akimirksniu. Kailio būklės pagerėjimas jau bus pastebimas po pirmo naudojimo. Kailis atrodys geros struktūros, mažiau trapus ir labiau gyvybingas.
  • Puikiai tinka visoms šunų veislėms, prevencinei kailio priežiūrai, apsaugai nuo neigiamo aplinkos poveikio, kuris gali susilpninti ar net pažeisti gyvūno plauką.
  • Sustiprintas Re Complex, kuris aprūpina plauką visomis atkūrimui reikalingomis medžiagomis, nepakeičiamomis norint išlaikyti plauką sveiką ir žvilgantį.
  • Sudėtyje yra abrikosų kauliukų aliejaus, kuris suteikia plaukui žvilgesį, drėkina ir maitina bet kurios tekstūros kailį.

 

Indikacijos: Sudėtyje yra drėkinančių medžiagų, atrinktų gyvūno plauko ir odos priežiūrai. Jų tikslas yra paruošti odą ir plauką geriau absorbuoti kituose produktuose esančias veiklias medžiagas.

 

Šio aliejaus suteikiamas efektas, be to kad jis maitina kailį, yra natūralaus plaukų riebalų balanso atkūrimas. Reguliarus šios priemonės naudojimas, kartu su kitais ReQual produktais, garantuoja patį geriausią estetinį rezultatą.

 

Patarimai naudojimui:

Produktas gali būti naudojamas neskiestas arba atskiestas šiltu vandeniu. Maksimaliam apsauginiam poveikiui naudoti neskiestą, ilgą plauką arba besišeriantį kailį galima įvynioti į rankšluostį ir leisti produktui veikti. Neskiestas taip pat gali būti įtrintas į odą, padeda plaukų augimui arba gali būti naudojamas kai plauko tekstūra yra per daug šiurkšti, plaukas lengvai lūžta.

Praskiestą su šampūnais (vienas šaukštas į 100 ml neskiesto šampūno) galima naudoti siekiant intensyvaus kailio kondicionavimo, apsaugai nuo kailio vėlimosi į kuokštelius. Praskiestas nuo 2 iki 4 šaukštų proporcijos, gali būti naudojamas kaip kompresas kas savaitinei kailio priežiūrai. Praskiestas vandeniu proporcijomis 1:1, gali būti purškiamas ant kailio kasdien, tai maitins ir stabilizuos kailio tekstūrą.

 

Tinka visoms veislėms.

 

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Abrikosų kauliukų aliejus – Re Complex.



  Kita informacija  

Gamintojas:REQUAL
Prekės kodas:C050






Prekių paieška

Prisijungimas
Prisijungimo vardas:
   
Slaptažodis:
   


Naujas vartotojas? Registruokitės
Pamiršote savo slaptažodį?

Prekių krepšelis
Prekių krepšelis tuščias.
Išsirinkę prekę, spauskite mygtuką „Įdėti i krepšelį“

Pristatymas
Pristatome visoje Lietuvoje.
Pristatymas nemokamas perkant virš 28.96 Eur / 100 Lt. plačiau

Atsiskaitymo būdai
• Banko pavedimu. Prekes išsiųsime gavę patvirtinimą iš banko.
• Grynais, pristačius prekes Vilniaus mieste arba atsiimant iš prekių atsiėmimo punkto adresu R.Jankausko 6D, Vilnius.


Stebėk mūsų nuolaidas facebook'e


Telefonas