• "Cristal clean“ ("Krištolo švara“)-šampūnas nuo dėmių 1000 ml. • Šampūnai ir kondicionieriai • Priežiūros priemonės • Prekės šunims

Telefono numeris 8 648 81168
Pašto adresas info@auau.lt

Prekės šunims / Priežiūros priemonės / Šampūnai ir kondicionieriai

"Cristal clean“ ("Krištolo švara“)-šampūnas nuo dėmių 1000 ml.
Matavimo vienetas 1 vnt.
Išparduota

   Aprašymas  
 Šis šampūnas ypač tinka gelsvoms dėmėms šviesiame kailyje ir margoms tamsiame kailyje pašalinti. Jorkšyro terjerams padeda panaikinti rudumą, o balto kailio šunims ir katėms- gelsvumą tose vietose, kur jo neturėtų būti. Ypač nepageidaujamas gelsvas ar margas kailio atspalvis yra oksidacijos pasekmė. Produkto sudėtyje nėra peroksido, balintojo, spirito, silikono produktų galinčių  pažeisti kailį ar odą. Šampūnas ,,Cristal Clean“ padeda deoksiduoti gelsvas ar margas dėmes augintinių kailyje nepažeisdamas jo struktūros. Šampūnas atkuria, paryškina ir išvalo kailį, padėdamas pašalinti visas dėmes. Kailis ima žvilgėti. ,,Cristal clean“ sugrąžina sodrią spalvą ir blizgesį blankiam kailiui. Rekomenduojamas naudoti kaip antrasis šampūnas po kailio tipą atitinkančio pirmojo.
Naudojimas: pirmiausia augintinį išmaudykite vienu iš jo kailio struktūrą atitinkančiu šampūnu, kad būtų pašalinti susikaupę nešvarumai ir riebalai. Gerai išskalaukite, ant drėgno kailio lengvais judesiais užtepkite šampūną ,,Cristal Clean“, palaikykite 5 minutes ir išskalaukite, siekiant didžiausio efekto šalinant dėmes, pakartokite procedūrą, palikite priemonę 5-ioms minutėms, nuplaukite ir naudokite ,,PH Balance“ ar ,,Pek“ balzamą. Efektyvesnis šio šampūno poveikis pasiekiamas naudojant jį kartu su ,,Silver clean “ ( ,,Sidabro Švara“ ) losjonu santykiu 1:1. Pabaigai būtina naudoti kailio struktūrą atitinkantį kondicionierių.



  Kita informacija  

Gamintojas:IV SAN BERNARD
Prekės kodas:SHCRI1000






Prekių paieška

Prisijungimas
Prisijungimo vardas:
   
Slaptažodis:
   


Naujas vartotojas? Registruokitės
Pamiršote savo slaptažodį?

Prekių krepšelis
Prekių krepšelis tuščias.
Išsirinkę prekę, spauskite mygtuką „Įdėti i krepšelį“

Pristatymas
Pristatome visoje Lietuvoje.
Pristatymas nemokamas perkant virš 28.96 Eur / 100 Lt. plačiau

Atsiskaitymo būdai
• Banko pavedimu. Prekes išsiųsime gavę patvirtinimą iš banko.
• Grynais, pristačius prekes Vilniaus mieste arba atsiimant iš prekių atsiėmimo punkto adresu R.Jankausko 6D, Vilnius.


Stebėk mūsų nuolaidas facebook'e


Telefonas