• Arden Grange Adult Cat Sensitive White Fish and Potato Grain Free maistas jautrioms katėms su balta žuvimi ir bulvėmis (begrūdis) 8 kg. • Sausas kačių maistas • Prekės katėms

Telefono numeris 8 648 81168
Pašto adresas info@auau.lt

Prekės katėms / Sausas kačių maistas

Arden Grange Adult Cat Sensitive White Fish and Potato Grain Free maistas jautrioms katėms su balta žuvimi ir bulvėmis (begrūdis) 8 kg.
Arden Grange Adult Cat Sensitive White Fish and Potato Grain Free maistas jautrioms katėms su balta žuvimi ir bulvėmis (begrūdis) 8 kg.
Matavimo vienetas 1 vnt.
Išparduota

   Aprašymas  
Arden Grange Adult Cat Sensitive White Fish and Potato Grain Free. 
Maistas jautrioms katėms su balta žuvimi ir bulvėmis (begrūdis)

ARDEN GRANGE Ocean White Fish and Potato – tai pilnavertis sausas maistas, idealiai tinkantis visų veislių katėms, netgi su jautria virškinimo sistema ir (ar) problematiškesne oda. Galima šerti ir vyresnius kačiukus.

Šio švelnaus maisto pagrindinis baltymų šaltinis yra baltoji vandenyno žuvis – lengvai virškinamas ir užtikrinantis visas organizmo funkcijas produktas, jame natūraliai daugiau nepakeičiamųjų Omega 3 ir 6 riebalų rūgščių, nei standartiniuose AG maistuose.
Sudėtyje nėra grūdų ir kruopų, o tai dar labiau atitinka natūralų katės racioną: Jūsų katė gauna subalansuotą racioną visais savo gyvenimo tarpsniais. 

Arden Grange produktų sudėtyje yra unikalaus maisto medžiagų ir natūralių papildų derinio, užtikrinančio optimalią gyvūnų sveikatą, gyvybingumą ir kondiciją. Tai prebiotikai virškinimui gerinti, papildai sąnariams, taurinas sveikai širdžiai, akims ir nervų sistemai, nepakeičiamosios riebalų rūgštys sveikai odai ir kailiui, spanguolių ekstraktas šlapimo takams, natūrali ląsteliena plaukų sąvėlų profilaktikai bei natūralūs antioksidantai ir vitaminai sveikai imuninei sistemai ir tvirtiems dantims. 

Daug kalorijų – mažesnės porcijos neapkrauna virškinimo sistemos. 
Natūraliai hipoalerginis, sudėtyje nėra kviečių krakmolo, jautienos, sojos bei pieno produktų, tinka katėms su jautria oda ar virškinimo sistema. 

Gaminamas iš etiškai užaugintų produktų – tik žmonių maistui skirta vištiena, jokių šalutinių produktų, paukščiai laikomi laisvai, be GMO. Sudėtyje yra spanguolių ekstrakto, kurios saugo šlapimo takus nuo uždegimų.
Superpremium klasės maistas – visi produktai labai gerai virškinami, juos galima saugiai šerti ir vyresnio amžiaus katėms. 

1 kg yra: 31 % baltymų, 19 % riebalų, 2,2 % ląstelienos, 8 % pelenų, 8 % drėgmės, 3,98 % omega-6, 0,6 % omega-3, 20 000 TV vit. A, 1 200 TV vit. D3, 135 TV vit. E, 1,75 % kalcio (Ca), 1,25 % fosforo (P), 18 mg vario (sulfato) (Cu), 0,23 % taurino.

Sudėtis: Šviežia baltoji žuvis (26%), bulvės (26%), dehidruota baltoji žuvis* (22%), vištų riebalai*, kiaušinių milteliai, žirnelių krakmolas, hidrolizuotas vištienos baltymas (skoniui pagerinti), lašišų taukai*, mielių ekstraktas, salyklo ekstraktas, žirnelių minkštimas, mineralai, prebiotikai FOS bei MOS, spanguolių ekstraktas, gliukozaminas, MSM, chondroitinas, nukleotidai.
* - konservuoti tokoferolių mišiniu ir rozmarinų ekstraktu.


  Kita informacija  

1 kg. kaina: 7.96 €
Gamintojas:ARDEN GRANGE






Prekių paieška

Prisijungimas
Prisijungimo vardas:
   
Slaptažodis:
   


Naujas vartotojas? Registruokitės
Pamiršote savo slaptažodį?

Prekių krepšelis
Prekių krepšelis tuščias.
Išsirinkę prekę, spauskite mygtuką „Įdėti i krepšelį“

Pristatymas
Pristatome visoje Lietuvoje.
Pristatymas nemokamas perkant virš 28.96 Eur / 100 Lt. plačiau

Atsiskaitymo būdai
• Banko pavedimu. Prekes išsiųsime gavę patvirtinimą iš banko.
• Grynais, pristačius prekes Vilniaus mieste arba atsiimant iš prekių atsiėmimo punkto adresu R.Jankausko 6D, Vilnius.


Stebėk mūsų nuolaidas facebook'e


Telefonas