• Bosch Adult Mini Poultry & Millet paukštiena ir soros 1 kg mažų veislių suaugusiems šunims (iki 15kg) • Sausas šunų maistas • Prekės šunims

Telefono numeris 8 648 81168
Pašto adresas info@auau.lt

Prekės šunims / Sausas šunų maistas

Bosch Adult Mini Poultry & Millet  paukštiena ir soros 1 kg mažų veislių suaugusiems šunims (iki 15kg)
Bosch Adult Mini Poultry & Millet paukštiena ir soros 1 kg mažų veislių suaugusiems šunims (iki 15kg)
Matavimo vienetas 1 vnt.
Išparduota

   Aprašymas  
Adult  Mini – Poultry & Millet – pašaras, skirtas normalaus aktyvumo mažų veislių suaugusiems šunims, be glitimą turinčių grūdų (iki 15kg). ((High Premium Concept linija). Sutrumpintai – HPC linija)

bosch Mini Adult Poultry & Millet (paukštiena ir soros) pašaras, skirtas visiems mažų veislių suaugusiems šunims, sveriantiems mažiau nei 15 kg. Jis lengvai įsisavinamas, o granulių dydis ir forma specialiai pritaikyta mažų žandikaulių sukandimui. bosch MINI ADULT Poultry & Millet yra tinkamas ir pašarui jautriems šunims, nes yra pagamintas be glitimą turinčių grūdų. Vietoj jų, į sudėtį įtraukta daug sorų (min. 20%)  bei šviežios paukštienos (min. 25%). Ypatinga “Immune complex” sistema (ištobulinta veterinarų), kurią sudaro mananai ir gliukanai - stiprina šuns imunitetą. 
Pagaminta be glitimą turinčių grūdų (be kviečių);
Sudėtyje yra mananų ir gliukanų, teigiamai įtakojančių žarnyno florą bei imuninę sistemą;
Švelnus skrandžiui ir lengvai virškinamas;
Maži pašaro kąsneliai.

Sudėtis: šviežia paukštiena (25%), soros (min. 20%), kukurūzai, paukštienos mėsos miltai, džiovintas burokėlių minkštimas (be cukraus), ryžiai, gyvuliniai riebalai, hidrolizuoti baltymai, linų sėmenys, kiaušinių miltai, žuvų miltai, žuvų taukai, žirniai, sausos mielės (0,1%  mananooligosacharidų, min. 0,06% beta-gliukanų), natrio chloridas, midijų kriauklių mėsos miltai (min.0,1%), kalio chloridas, cikorijos milteliai.
Sudėtinės dalys: žali baltymai 25,0%, žali riebalai 14,0%. 
Rekomenduojama pašarą laikyti sausoje, tamsioje, vėsioje vietoje. Pašaro galiojimo laikas, partijos numeris ir rekomenduojamos paros šėrimo normos – nurodytos ant pakuotės. bosch Mini Adult Poultry & Millet pašaras gali būti sušeriamas sausas arba sudrėkintas vandeniu. Nepamirškite visada paduoti šviežio vandens. Jei  Jūs  iki  šiol nešėrėte „bosch“ firmos  pašarais savo augintinio ir norite pradėti šerti bosch Mini Adult Poultry & Millet, prašytume vengti greito pašaro keitimo. Pereikite prie jo pamažu, per 3-5 dienas.
Energetinė vertė: 3.825 kcal / 1kg.
Gamintojas: bosch-Tiernahrung GmbH. 

IMMUNE COMPLEX: Į mūsų „Immune complex“ sistemos sudėtį pridėtos tam tikros „saccharomyces cervisiae“ rūšies mielės, dar žinomos kaip „alaus mielės“. Ši mielių rūšis turi ypatingai daug mananų ir gliukanų. Tai gi, mūsų „Immune complex“ sistema ne tik palankiai veikia žarnyno florą, bet ir stiprina visą šuns imunitetą bendrai.

BE GLIUTENĄ TURINČIŲ GRŪDŲ: Šiame pašare nėra naudojami gliuteną turintys grūdai, todėl jis yra tinkamas šunims ir su jautresniu virškinimu. Kaip lengvai įsisavinamų angliavandenių šaltinį mes naudojame ryžius ar soras. 

SU ŠVIEŽIA PAUKŠTIENA (aukštos kokybės baltymai): Šviežia paukštiena yra labai lengvai įsisavinamas ir maistingas baltymų šaltinis. Mes užtikriname, kad tiekiant šviežią paukštieną pirmiausia yra naudojami regioniniai ingredientai. Šviežia paukštiena padaro mūsų pašarą lengvai įsisavinamą ir naudingą organizmui.

Rekomenduojamos paros šėrimo normos:
Šuns svoris Paros norma
2,0kg 45g
2,5kg 50g
3,0kg      60g
3,5kg  65g
4,0kg 70g
4,5kg 80g
5,0kg 85g
5,5kg 90g
6,0kg 95g
7,0kg 100g
8,0kg 125g
9,0kg 135g
10,0kg 145g
11,0kg 155g
12,5kg 175g
15,0kg 200g


  Kita informacija  

1 kg. kaina: 4.34 €
Gamintojas:BOSCH






Prekių paieška

Prisijungimas
Prisijungimo vardas:
   
Slaptažodis:
   


Naujas vartotojas? Registruokitės
Pamiršote savo slaptažodį?

Prekių krepšelis
Prekių krepšelis tuščias.
Išsirinkę prekę, spauskite mygtuką „Įdėti i krepšelį“

Pristatymas
Pristatome visoje Lietuvoje.
Pristatymas nemokamas perkant virš 28.96 Eur / 100 Lt. plačiau

Atsiskaitymo būdai
• Banko pavedimu. Prekes išsiųsime gavę patvirtinimą iš banko.
• Grynais, pristačius prekes Vilniaus mieste arba atsiimant iš prekių atsiėmimo punkto adresu R.Jankausko 6D, Vilnius.


Stebėk mūsų nuolaidas facebook'e


Telefonas