MicroZeoGen mineralas

Telefono numeris 8 648 81168
Pašto adresas info@auau.lt

 

           MicroZeoGen: dinamiškai mikronizuotas klinoptilolitas (mineralas) aktyviai saugo virškinimo traktą ir gerina maistinių medžiagų pasisavinimą, veikia kaip antioksidantas, šalina toksinus, sunkiuosius metalus ir virusus iš organizmo.  Mažina patogeninių bakterijų kolonijų skaičių ir paplitimą. Suteikia gyvūnui energijos, drėkina sąnarius, gerina jų paslankumą, stimuliuoja kaulų vystymasi. Sukuria natūralią organizmo apsaugą. Visos šios savybės yra sustiprinamos dėl patentuoto mineralo mikronizavimo proceso.

Šis mineralas yra panaudotas unikaliame super premium klasės produkte  Nature`s Protection.  

                Nature`s Protection yra reikšmingas prekinis ženklas, pasižymintis visomis sauso ekstruduoto super premium klasės ėdalo kokybinėmis ir maistinėmis savybėmis, sukurtas atsižvelgus į šunų ir kačių prigimtinius mitybinius poreikius. Nature`s Protection pateikia aukščiausios kokybės produktus už pačią priimtiniausią kainą *.

          Visa produktų linija išsiskiria  reikšmingomis ir pažangiomis mitybos inovacijomis. Nature`s Protection produktai yra unikalūs, nes tokių inovacijų nėra jokiame kitame gyvūnų pašare.

          *: Lyginant su kitais aukščiausios kokybės produktais.

 

Produktai šunims:  http://www.auau.lt/index.php?cv=1&id=9&rod=80&link=Sausas-sunu-maistas&9%5BNATURE%27S+PROTECTION%5D=on

 

Produktai katėms:  http://www.auau.lt/index.php?cv=1&id=14&rod=80&link=Sausas-kaciu-maistas&14%5BNATURE%27S+PROTECTION%5D=on

 

 

Telefonas